> Forums > Active Forums > Community Support > broken links: unanswered and not read
Last Post 23 Mar 2012 03:02 PM by Sh@wn. 3 Replies.
AddThis - Bookmarking and Sharing Button Printer Friendly
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Sh@wn
Customers
Sh@wn
Post Count:35

--
22 Mar 2012 08:53 AM

    hello,

    I have seen that I have two broken links (see below) in "unanswered" and "not read"

    http://view/unanswered/

    and

    http://view/activetopics/

    How can I do to solve this issue?
    thank you

    Www.Informatori.Info
    Ben - DotNetNuke
    DotNetNuke Staff
    Ben - DotNetNuke
    Post Count:1694

    --
    22 Mar 2012 05:38 PM
    Check your portal aliases table and make sure they are all correct & valid.
    Sh@wn
    Customers
    Sh@wn
    Post Count:35

    --
    23 Mar 2012 03:19 AM
    Hi Ben,

    These are my Alias settings:
    Sitealias mapping mode: redirect
    auto add site alias: uncheck
    default site: www.mywebsite.info

    alias http:

    mywebsite.info
    www.mywebsite.info
    localhost/mywebsite.info

    is it ok?
    Www.Informatori.Info
    Sh@wn
    Customers
    Sh@wn
    Post Count:35

    --
    23 Mar 2012 03:02 PM
    I have modify toolbar.txt template to force the exact link www.mywebsite.info/view/unanswered/ but I have an 404 error Page not found.
    The problem seems in these tokens link:
    [AF:TB:Unanswered]
    [AF:TB:NotRead]
    [AF:TB:MyTopics]
    [AF:TB:ActiveTopics]

    the others works perfectly ( [AF:TB:Forums] [AF:TB:ModList] [AF:TB:MyProfile] [AF:TB:MySettings] [AF:TB:Search] [AF:TB:MemberList] [AF:TB:ControlPanel] )
    Www.Informatori.Info
    You are not authorized to post a reply.
    > Forums > Active Forums > Community Support > broken links: unanswered and not read
    test
    Copyright 2012 by DotNetNuke Corporation / Terms of Use / Privacy